Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu gestaltnın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye yaraşıklı yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapılarının ve henüz biraşırı yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite katkısızlandığını öğrenmek kadar taban durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi istanbul Yangın kapısı fiyatları gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Göreceksiniz ki bu denli faik kaliteli yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page